CURSA BALÀFIA


1. LA CURSA 

Diumenge 31 d'Abril de 2023, és una Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. L’edat mínima per poder participar són 16 anys a la de 10km, i a partir de 12 anys poden córrer la de 5 km.

La distància és de 10 km i de 5 km. El circuït es 100% d’asfalt i està totalment marcat i tancat al trànsit.


 2. SORTIDA I TANCAMENT DE CURSA 


9:30 
Sortida de 10km i  5km 

El tancament de la cursa és a les 11:00 del matí.

11:00 Començament de les curses infantils 

            P-3, 2 una recta                                                        60m       

            P-4     una recta                                                        70m      

            P-5     una recta                                                        80m        

            Pre-benjamí  masculí, femení  (1e 2n)  1volta       400m      

            Benjamí        masculí, femení  (3e 4t)   2 voltes    800m      

            Alevins          masculí, femení  (5e 6e)  3 voltes 1200m      

11:30 Entrega de trofeus  


3. CATEGORIES

Les categories als tres primers masculins i femenins es regiran per l’any de naixement anual, i queden establertes de la següent manera.

CURSA DE 10KM

  • General absoluta (Masculina / Femenina)
  • Sèniors de 16 a 39 anys.
  • Veterà/na de 40 a 49 anys. 
  • Màster de 50 a 100 anys.

CURSA DE 5KM
  • General absoluta (Masculina / Femenina)
  • Sèniors de 12 a 39 anys.
  • Veterà/na de 40 a 49 anys. 
  • Màster de 50 a 100 anys.

4. INSCRIPCIONS


La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa https://xtsportevents.com/ o  iter5.cat.

La inscripció estarà oberta des del dilluns 6 de Març 2023, i es tancarà a l’arribar a 200 participants   o el dijous 27 d'Abril 2023 a les 14:00h.

S’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa sinó s’ha arribat al nombre mínim de participants o fins esgotar els dorsals a 25€.

El 6 de Març serà al preu de 10€ sense samarreta i 14€ amb samarreta 

El 24 d'Abril 
serà al preu de 12€ sense samarreta i 16€ amb samarreta 


Tots aquest preus tenen un increment de 2€ amb xip de lloguer.

Tancarem inscripcions a les 200 persones 
o dijous 27 d'Abril a les 14:00h.

Curses infantils un cost de 3€.

Fins a 100 nens o dijous 27 d'Abril a les 14:00h.

El dia de la cursa a 5€ si no s'arriba als 100 inscrits.

Al omplir el formulari on fiqueu el nom i DNI del pare, mare o tutor ja ens serveix de firma com a garantia de que deixeu córrer el vostre fill menor.


Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal o un xip d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal enviant un e-mail: xtsportevents@gmail.com abans del tancament de les inscripcions. Quan estiguin tancades ja NO es podrà fer canvi de dorsal. Es tindrà que inscriure a incidències.

En cap cas es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció. 

L'organització si per causes climatològiques molt adverses o que puguin causa un problema al corredor i es tingues que anular la cursa, NO retornarà els diners.  


5. RECOLLIDA DE DORSALS


DIUMENGE 31 d'Abril 2023 de 8:00h del matí fins les 9:15h. Al centre cívic de Balàfia.

Curses infantils DIUMENGE 31 d'Abril 2023 de 9:45 a 11:00

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal. 

El dorsal s’ha de portar al pit, en lloc visible, sense doblegar ni ocultar la publicitat. En cas contrari es podrà desqualificar al corredor.

El xip haurà de estar situat a la sabatilla o al turmell. Però sempre per sota del bessó per poder garantir el bon funcionament del cronometratge.

Els xips de lloguer (blancs) obligatòriament s’han de retornar en acabar la prova. Cada xip perdut es cobrarà a raó de 10€ al participant que no el torni. Els propietaris de xip groc hauran de fer-ho constar al moment de fer la inscripció.

6. RECORREGUT

La sortida i arribada de la cursa serà al davant del centre cívic de Balàfia

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.


7. AVITUALLAMENTS 

Hi haurà 1 punt d’avituallament d’aigua al km 5 i a l’arribada aigua, isotònic, cervesa, i beguda amb gas. Hi haurà esmorzar popular i degustació de productes de la zona.

La organització disposarà d’assistència sanitària fixa al punt d’arribada.

8. SERVEIS ESPECIALS

Hi haurà servei de guarda-roba i guarda claus al centre cívic de Balàfia

També hi haurà servei de llebres, per a 40', 45’, 50’ i 55’.

Dutxes als gimnàs ROYAL


9. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa per un import de 50€ que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa.

10. IMATGE 

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa. Igual que les imatges de les curses infantils.

11. SALUT

El corredor a l'omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i en concret, per córrer 10km o 5km. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.

12. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

13.DADES PERSONALS

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de XT SPORT EVENTS, NIF: 47678911A. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a xtsportevents@gmail.com


FOTOGRAFIES 2022